Myyntiehdot

Myyntiehdot

Maksuliikenne

Maksun saaja Savon Media Oy
y-tunnus 0576753-4
Pankkiyhteys

Nordea IBAN FI88 2027 3800 0059 27, BIC NDEAFIHH

Osuuspankki IBAN FI05 5600 0520 2417 80, BIC OKOYFIHH

Maksuehdot

Yritysasiakkaat 10 pv netto

Yksityisasiakkaat 14 pv netto

Viivästyskorko Korkolain 4 §:n mukaisesti
Huomautukset Laskutusta koskevat huomautukset on tehtävä kahdeksan (8) arkipäivän kuluessa laskun päiväyksestä.
Luotollinen myynti Savon Sanomat edellyttää luotollisessa ilmoitusmyynnissä asiakkailta y-tunnuksen tai henkilötunnuksen antamista asiakkaan oikeusturvasyistä.
Laskutuksen käsittelykulu Paperilaskusta veloitamme yritysasiakkailta 7 € (alv. 0 %), yksityisasiakkailta 5 € (sis. alv). Mahdollisuus siirtyä verkkolaskutukseen. Maksukehoituksesta veloitamme 5 € muistutusmaksun. Verkkolaskutustiedot: laskutus.savonmedia@media.fi
Arvonlisävero Ilmoitushinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa olevat viranomaisten julkaisutoimintaan määräämät verot ja maksut.

Vastuu virheistä ja reklamaatioista

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta tai alihankkijasta johtuvista syistä kuitenkaan voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoituksen poisjäämisen mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta.

Lehti ei vastaa virheestä, joka johtuu myöhässä toimitetusta, puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai toimeksiannosta eikä ilmoitustekstiä käännettäessä tulleesta kieli- tai käännösvirheestä, puhelimessa tapahtuneesta kuulovirheestä tai asiakkaan määräaikana palauttamatta jättämästään vedoksesta. Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä paino- tai taittovirheestä tai normaaliksi sanomalehtilaaduksi katsottavasta painojäljen vaihtelusta, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Painolaatuun liittyviä virheitä arvioitaessa Savon Sanomat käyttää ISO12647-3 standardia.

Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen tai muihin lehtiin toimitetusta aineistosta sen valmistusarvoon.

Huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien. Hinnat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Aineistojen säilytys ja palautus

Ilmoitusaineistoa säilytetään kolme kuukautta julkaisupäivästä.

Peruutuksen ja peruutusmaksut

Ilmoitus voidaan peruuttaa seuraamuksitta varausaikataulujen rajoissa. Etusivun, takasivun, aukeaman, liitteen ja luovien ratkaisujen ilmoitusvaraus tulee
peruuttaa viimeistään 2 viikkoa ennen julkaisupäivää. Savon Sanomat veloittaa aikataulun umpeuduttua perutuista varauksista 30 % ilmoituksen bruttohinnasta
sekä mahdollisen työveloituksen. Peruutusmaksua laskettaessa noudatetaan varausajankohdasta riippumatta aina julkaisupäivänä voimassaolevia ilmoitushintoja.

Digitaalisten tuotteiden mediatilan peruutus tulee tehdä viimeistään 7 vuorokautta ennen kampanjan aloituspäivää. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitetaan 30 % kampanjan nettohinnasta.

Verkon osalta kampanjoiden laskutus

Mikäli kampanjan toteutuneet näytöt jäävät alle 5 % vajaaksi, niitä ei korvata.
Jos aineisto toimitetaan myöhässä, vähennetään kampanjan näyttöjä myöhästymisen suhteessa (laskutus silti 100%).