Voimaa vaalikampanjaan

Kuntavaaliehdokas, valitse kanavasi. Me autamme rakentamaan toimivan kokonaispaketin viestillesi.

 

Voit valita seuraavista medioista parhaimmat äänestäjien tavoittamiseen;

 

Vaalimainokset Savon Median lehdissä

Sanomalehti on tärkein tiedonlähde, kun äänestäjät hakevat tietoa ehdokkaastaan (lähde IROReseachin joulukuussa Sanomalehtien liiton toimeksiannosta tekemä Kuntavaalit 2017- tutkimus). Ilmoita siis sanomalehdessä, saat viestisi varmasti perille. Lehti-ilmoitus huomataan!

 

Malleja printti-ilmoituksista

 

Verkkomainonta

 

Lehtimainonta yhdistettynä verkkomainontaan takaavat kuntavaaliehdokkaalle parhaan lopputuloksen. Yhä useampi sanomalehden tilaaja lukee uutisia myös verkosta, siksi verkkonäkyvyys on entistä tärkeämpää. Bannerilla saat helposti lisää näkyvyyttä kampanjallesi ja se pidentää jo nähdyn lehtimainoksen muistijälkeä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Savon Median mediamyyntiin, niin keskustellaan verkkomainonnasta lisää!

 

Alla esimerkkejä mobiilimainonnasta, mainospaikat mobiilipanoraama sekä mobiiliparaati.

 

Desktopissa vaihtoehtoja on paljon. Alla esimerkkinä paraati, mainosboksi sekä jättibanneri.

Paraati 980 x 400 px Mainosboksi 300 x 250 px Jättibanneri 728 x 90 px

 

Vaalikonemainonta

 

Savon Median kautta saat mainoksesi näkymään myös vaalikoneeseen, joka sijaitsee Savon Sanomien sivulla. Vaalikoneessa näkyvyys on taattu, sillä siellä äänestäjät punnitsevat vaihtoehtoja ja etsivät vielä ehdokastaan tai varmistusta valinnalleen.

Vaalikoneessa mainospaikat löytyvät vaalisivulta (suurtaulu, myyntiruutu) sekä vaalikoneen sisältä (mainosboksi). Jokaiselle 22 kunnalle on oma kohdennettu sivu, jonne voit saada kuntakohtaista mainontaa. Vaalikonesivut aukeavat 9.3.2017 ja ovat avoinna 9.4.2017 saakka.

 

 

Painotuotteet

Onnistunut vaalityö edellyttää tyylikkäitä ja selkeitä painotuotteita; julisteita, flyereita, käyntikortteja ja roll-uppeja. Niitäkin meiltä löytyy!

 

Malleja painotuotteista

                                          

 

Sosiaalisen median ratkaisuja ja hakusanamainontaa

 

Näkyminen sosiaalisessa mediassa kannattaa, siellä ovat kaikki muutkin!. Savon Media tarjoaa käyttöösi printti- ja verkkomainonnan lisäksi ratkaisut esim. Facebookiin.

Google Adwords-mainonnalla tarkoitetaan hakusanamarkkinointia Googlen hakutulossivun mainospaikoilla. Mainoksesi siis näkyvät niillä hakusanoilla, joilla äänestäjät etsivät tietoa. Tämä mainonta on kohdennettavissa maantieteellisesti ja sen etuna on se, että maksat mainonnassa vain ja ainoastaan mainostasi klikanneista hakijoista.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme! Tehdään yhdessä onnistunut vaalikampanja.

 

Yhteystiedot lehdittäin löydät klikkaamalla ko. lehteä.